La over 23 års lokalkunnskap komme deg tilgode !!

Gi deg selv en drømmeferie på Tobago med karibiske solnedganger som bakteppe mens du selv kan sitte tilbakelent ved bassengkanten omgitt av vakre tropiske blomster og palmer - og muligheten til fantastiske fiskeopplevelser etter Tarphon og Bonefish. Se egen side om Havfiske. A match made in Heaven.

Leilighetskomplekset Pride of Courland ligger på berømte Great Courland Beach. Stedet ble ferdigstillet i 2006 - trykk på bildekarusellen i innholdsfortegnelsen. Huset har en fantastisk beliggenhet, praktisk talt på stranden til det Karibiske Hav.


Det ligger nær nok til landsbyen Black Rock til å ha gleden ved å høre steelband, ta en Carib øl på den lokale puben, og kirkebesøk på søndag. Våre leiligheter er meget velutstyrte med smarttv, WIFI, mobiltelefoner og velutstyrte kjøkken samt aircondition i oppholdsrom og i alle soverom. Leilighetene har også takvifter i alle rom, samt på terrassen.

I den tropiske haven vil du kunne se div. fugler som Blue Birds, grønne parakitter og flere typer av kolibri. Pelikaner og store fregattfugler som leker seg i den svale brisen og spektakulære solnedganger.Ut fra haveporten går det noen få trappetrinn ned på en langstrakt sandstrand som heter Great Courland beach (Turtle Beach) hvor vanntemp. vareierer mellom 26 og 31 grader C. Her kan du oppleve i perioden mars til juli de gigantiske Leatherback skilpaddene som kommer opp for å legge egg. 


Disse gigantene kan veie mellom 500 - 600 kg.Skilpaddene kommer vanligvis opp om kvelden eller natten når det er mørkt.På denne tiden patruljerer personer fra organisasjonen SOS ( Save our turtles ) for å beskytte skilpaddene og eggene når når deklekkes . Skilpaddene er fullstendig harmløse og ufarlige. 


Det er et fantastisk skue å kunne se disse gigantene komme opp imåneskinnet for å grave og legge sine egg, for deretter å gå tilbake og forsvinne i det mørke og glitrende havet.Vanligvis kommer skilpaddene opp en og en i løpet av natten.Det er gangavstand til matbutikker - ellers er det kort vei til golfbaner og til noen av Tobagos beste restauranter.

LEILIGHETER DIREKTE PÅ STRANDEN

Hver leilighet er på ca. 85 m2 og innholder stue kombinert med åpen kjøkkenløsning, et stort bad og 2 soverom med plass til 5 personer. Leilighet med 1 soverom har plass til 2 personer + 2 barn. Hver leilighet har stor overbygget terasse. Leilighetene har egen swimmingpool og med direkte utgang til stranden fra haven.


Tobago Experten eier selv leilighetskomplekset - "Pride of Courland" med leilighetene Blue Bird, Hummingbird, Mot Mot og Royal Tern. Vi drifter stedet i samarbeide med vår agent på Tobago - Island Investment Ltd.

Vi kan organisere og tilrettelegge regnskogsturer,action fyllte fisketurer etter marlin og annen storfisk, dykkeropplevelser, samt familieturer til vakre korallrev og palmekledde laguner. 

Les mer om hva vi har å tilby under aktiviteter.


Gjester hos Tobago Experten blir alltid tatt imot på flyplassen av våre lokale samarbeidspartnere, ved ankomst vil kjøleskapet innholde mat og drikke nok til det første døgnet - vi liker å skjemme bort våre gjester, slik at lysten til å reise tilbake alltid vil være tilstede.

BE GJERNE OM PRISTILBUD.
Ta kontakt med Stein eller Edel på tlf: 355 36 455 eller mob. 913 39 868. Send oss gjerne en mail til: stein@tobago.no eller stein@tobagoexperten.no

Vi tilbyr våre kunder fri leiebil 1 uke ved 3 ukers leie av våre leiligheter. Tilbudet gjelder ved leie i Pride of Courland i perioden 01.06.2020 - 31.08.2020. Vi krever ingen forhåndsbetaling - totalbeløpet betales 1mnd før ankomst.
Kontakt oss her

Ved bestilling av flybilletter beregner vi et gebyr på kr 250,- pr. person. Ta kontakt for en uforbindtlig ferieprat. NB: Tobago ligger utenfor orkanbeltet. Ta kontakt med Stein eller Edel på tlf:

35 53 64 55

eller 91 39 39 868
Kontakt oss her

Len deg tilbake og nyt de flotte bildene fra vårt fantastiske feriested - " Pride of Courland " på Great Courland Beach i Tobago. Samtlige bilder er tatt på og fra eiendommen av Edel Vasbø Foss. Vi ønsker deg velkommen til vårt herlige ferieparadis!
Se flere bilder her