Havfiske på Tobago

Havet rundt Tobago er meget fiskerikt, og fiskesesongen varer fra oktober til juni. I denne perioden kan sportsfiskere fiske mange av de mest populære konkurransefisker som Blue Marlin, White Marlin, Swordfish, Sailfish, Gullmakrell, Wahoo og mange typer av tunfisk og hai samt Tarphone og Bonefish.

Kombinert med dette kan man hyppig observere store stim av flyvefisk som dukker ut fra bølgetoppene og svever mange meter over vannflaten.

Når det gjelder fiske etter Tarphon og Bonefish anbefaler vi Mr. Kester Herbert. Han bor i gangavstand fra der hvor dere bor - en ren opplevelse å dra ut med Kester på Tarphonfiske. Inne på grunnene ( Flats ) kan man få Tarphon på 40 kg og mer.

Kaptein Frothys båter - Hard Play og Hard Play II er begge fullt utstyrt med det beste utstyr som er å få tak i med sneller av typen Pen og Shimano Tiagra. Kaptein Frothy har besøkt mange av de beste sportsfiskesteder i verden og han har møtt og fisket sammen med mange av de beste sportsfiskere internasjonalt sett.

En av de største fangstene kaptein Frothy har gjort, var en Blue Marlin på drøye 300 kg.

Gjennom mange års erfaring og internasjonal exponering har han skaffet seg et omdømme som en av de beste sportsfiskere i Karibien. Kaptein Frothy tar også fiskeinteresserte med ut til noen av de beste stedene i Karibien for fluefiske etter Bonefish og Tarphon.

Kaptein Frothy er medlem i den prestisjefyllte IGFA 15-1 Club. Tobago Experten representerer Hard Play i Norge. Vi kan arrangere turer for fiskeinteresserte hvor alt er inkludert - dette innbefatter også innkvartering. Vi kjenner Tobago og forholdene der nede svært godt etter 23 års regelmessig opphold. Fiskeopplevelser sammen med Hard Play og kaptein Frothy må være det optimale fiskeinteresserte kan oppleve.
Ta kontakt så tilrettelegger vi enkeltturer eller gruppeturer inkl. innkvartering og transport fra flyplass.