Aktiviteter på Tobago

Det er et utall av vakre strender på Tobago, og på mange av dem kan man nyte tilværelsen praktisk talt alene. Av fine strender kan nevnes Pigeon Point, Store Bay, Canoe Bay,Turtle Beach ( Courland Bay ) og Mt. Irvine Beach.Samtlige av disse ligger innenfor 15 - 20 minutters kjøringfra de fleste steder.Fra Store Bay går det daglig turer ut til the Bucco Reef med glassbunnbåter. Bucco Reef er et fantastisk levende korallrev med et utall av fargerike fisker og koraller.


Pigeon Point stranden er en stille og skjermet strand som er ideell for barn, mens nordsiden av stranden er et eldorado for windsurfers og på Mount Irvine boltrer bølgesurferne seg. Det er gangavstand fra leiligheten til Mt. Irvine Beach.

Ønsker man å kjøre litt lenger, kan man dra opp til Castara Bay, Englishmans Bay, Parlatuvier Bay eller Bloody Bay. Englishmans Bay er et ypperlig sted for snorkling.

For øvrig gir øya store muligheter for scuba diving og dykkersertikat kan oppnås gjennom autoriserte dykkerfirmaer.

Det finnes videre ca. 2.300 forskjellige tropiske planter registrert.

Tobago er også et eldorado for fuglekikkere.Når det gjelder golf, så er forholdene meget gode. Det finnes to 18 hulls golfbaner på øya - Mount Irvine Golf Course og Tobago Plantations Golf Course. Banen på Tobago Plantations er relativt ny og er ranket blant de beste i verden. Den er bygget ut til 18 hull. Det kreves ikke greencard, og utstyr kan leies på banen.For fiskeinteresserte kan oppholdet bli en heftig opplevelse ved fiske etter Barracuda, Sailfish, Marlin, Tuna, Gullmakrell ( Dorado ) Bonitos, Kingfish og Hai. Vi har gode kontakter som vil kunne ta interesserte med på fiskeopplevelser i tillegg til sightseeing, badeturer og turer i regnskogen. Se forøvrig eget menypunkt om havfiske.